problem with confirmation image

phpBB3 SEO Advanced mod Rewrite support forum.
This mods performs URL rewriting for phpBB, injecting forums and topic titles in their URLs.

Moderator: Moderators

problem with confirmation image

Postby illcodeforfood » Wed Jan 30, 2008 6:45 pm

After installing the advanced mod i have this problem, i cant see the reg confirmation image http://www.foroviajeros.es/ucp.php?mode=register

thanks
illcodeforfood
 
Posts: 3
Joined: Wed Jan 30, 2008 6:07 pm

Advertisement

Postby SeO » Thu Jan 31, 2008 8:33 am

Well, there should not be such problem, the mod does not alter this part of the process.

Try clearing both theme's and template's cache in the style ACP.

I do not have this bug on my test servers.
SeO
Admin
Admin
 
Posts: 6334
Joined: Wed Mar 15, 2006 9:41 pm

Postby illcodeforfood » Thu Jan 31, 2008 7:12 pm

that didnt solve the problem, can this be an error from de ssid???
thanks
illcodeforfood
 
Posts: 3
Joined: Wed Jan 30, 2008 6:07 pm

Postby dcz » Fri Feb 01, 2008 10:54 am

That's pretty strange. What's happening if you deactivate url rewriting for a second ?
Useful links :
SEO Forum || SEO Directory || SEO phpBB || Search
____________________

Liens Utiles :
Forum référencement || Annuaire référencement || Référencement phpBB || Recherche
dcz
Admin
Admin
 
Posts: 21398
Joined: Fri Apr 28, 2006 9:03 pm

Postby illcodeforfood » Fri Feb 01, 2008 1:53 pm

for example look at the image it gives me: http://www.foroviajeros.es/ucp.php?mode ... 07c&type=1

it does the same without the seo mod, but its really strange because after instalation it was working

Many thanks all, and please if you can help me, cheers
illcodeforfood
 
Posts: 3
Joined: Wed Jan 30, 2008 6:07 pm

Postby dcz » Wed Feb 06, 2008 5:30 pm

All I see on this link is a blank page, which mean an error that does not show up because of the error reporting level set up on your server.

You could try to activate phpBB's debug (uncommenting the last two lines of config.php) to see if you get any helpy message.

Possible cause could be many, missing or mistaken language pack is one of the common cause that can explain a white page despite the fact that errors do show up in other circumstances.

Since you run a customized style, I suggest you try the same with prosilver for a second to determine if the template is the guilty one.

++
Useful links :
SEO Forum || SEO Directory || SEO phpBB || Search
____________________

Liens Utiles :
Forum référencement || Annuaire référencement || Référencement phpBB || Recherche
dcz
Admin
Admin
 
Posts: 21398
Joined: Fri Apr 28, 2006 9:03 pm


Return to Advanced SEO URL

 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


 
cron