Hi, installed and not works

phpBB3 SEO Advanced mod Rewrite support forum.
This mods performs URL rewriting for phpBB, injecting forums and topic titles in their URLs.

Moderator: Moderators

Hi, installed and not works

Postby gorco » Wed Nov 07, 2012 10:19 pm

Hi guys,

I've installed this MOD and I've activated and still the URL in the entire FORUM are the same.

What might be mine problem ?

Thanks in advance,
Goran
gorco
 
Posts: 6
Joined: Wed Nov 07, 2012 6:06 pm

Advertisement

Re: Hi, installed and not works

Postby efglobal » Sun Nov 18, 2012 5:38 am

gorco wrote:Hi guys,

I've installed this MOD and I've activated and still the URL in the entire FORUM are the same.

What might be mine problem ?

Thanks in advance,
Goran


Hello there
I too am having the same problem.
It is working in Simple and Mixed (which are of no use to me) but when I choose the advance mode all I get is 404 errors.
There must be some problem with the .htaccess file, but where?
efglobal
 
Posts: 10
Joined: Wed Nov 14, 2012 4:31 pm

Re: Hi, installed and not works

Postby efglobal » Sun Nov 18, 2012 5:43 am

gorco wrote:Hi guys,

I've installed this MOD and I've activated and still the URL in the entire FORUM are the same.

What might be mine problem ?

Thanks in advance,
Goran


Hi again, if the url are the same it means that you are not in the advanced mode, but either in the simple or n the mixed one.
Again, the Advanced mode is the whole point of installing this premod, but again, it does NOT WORK.
I might even be tempted to report a bug ...
efglobal
 
Posts: 10
Joined: Wed Nov 14, 2012 4:31 pm

Re: Hi, installed and not works

Postby gorco » Sun Nov 18, 2012 11:37 am

Hi efglobal,

I haven't answered here, I've taken care for my forum, my problem was that I was working at night tired, and I have missed a file update (fint, replace OR edit).

take a look: http://milenicinja.mk/forum

Your problem is definitely in the .htaccess file. You must copy the .htaccess file that will be generated from the FORUM ADMINISTRATION / TAB PHPBBSEO, into your root directory where your forum is located.
gorco
 
Posts: 6
Joined: Wed Nov 07, 2012 6:06 pm

Re: Hi, installed and not works

Postby efglobal » Sun Nov 18, 2012 12:44 pm

gorco wrote:Hi efglobal,

I haven't answered here, I've taken care for my forum, my problem was that I was working at night tired, and I have missed a file update (fint, replace OR edit).

take a look: http://milenicinja.mk/forum

Your problem is definitely in the .htaccess file. You must copy the .htaccess file that will be generated from the FORUM ADMINISTRATION / TAB PHPBBSEO, into your root directory where your forum is located.


Hi Goran
I am glad you managed to solve the problem, and thanks for the reply.
Yes, I have done that, I have generated the .htaccess file and uploaded it into the root directory where the forum is located, but NO LUCK.
efglobal
 
Posts: 10
Joined: Wed Nov 14, 2012 4:31 pm


Return to Advanced SEO URL

 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: ADmantX [Bot] and 6 guests