error for sitemapindex?

The GYM Sitemaps & RSS module for phpBB. Sitemaps and RSS feeds for Google Yahoo! and MSN Live, support, add ons etc ...

Moderator: Moderators

error for sitemapindex?

Postby sovanndy » Wed Aug 06, 2008 2:53 pm

when I typed -http://vanndy-billing/phpbb/sitemapindex.xml in the browser following your instruction, error shown that as following :

The XML page cannot be displayed
Cannot view XML input using style sheet. Please correct the error and then click the Refresh button, or try again later.

--------------------------------------------------------------------------------

An invalid character was found in text content. Error processing resource 'http://vanndy-billing/phpbb/sitemapindex.xml'. ...


Could you explain me?
sovanndy
PR0
PR0
 
Posts: 85
Joined: Tue Jun 10, 2008 8:11 am

Advertisement

Postby SeO » Wed Aug 06, 2008 4:56 pm

Did you edit the xsl or css files ?

Have you tried with style turned off ?
SeO
Admin
Admin
 
Posts: 6334
Joined: Wed Mar 15, 2006 9:41 pm

nothing?

Postby sovanndy » Thu Aug 07, 2008 3:10 pm

I did nothing.... I just do in SEO configuration.

I just added them to the forum. I didn't do further.

It's really.


Could you explain me?
sovanndy
PR0
PR0
 
Posts: 85
Joined: Tue Jun 10, 2008 8:11 am

Re: nothing?

Postby Professional » Fri Aug 08, 2008 12:08 pm

sovanndy wrote:I did nothing.... I just do in SEO configuration.

I just added them to the forum. I didn't do further.

It's really.


Could you explain me?


yes u shoud do some code changes at your forum files thathave written at mods txt file :wink:
انجمن تخصصی نسل جدید موبایل ها-Apple Portal
My Handwritings: Professional Dreams
Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel.
User avatar
Professional
PR5
PR5
 
Posts: 550
Joined: Mon Apr 07, 2008 5:41 am
Location: 1/2 of the World

Postby SeO » Mon Aug 11, 2008 9:31 am

Try to deactivate styling for sitemaps and feeds to see if it gets beter.
SeO
Admin
Admin
 
Posts: 6334
Joined: Wed Mar 15, 2006 9:41 pm

feed code error?

Postby sovanndy » Mon Aug 11, 2008 3:49 pm

After I deactivate style for sitemap and feed, the different errors shown as following:
Internet Explorer cannot display this feed

This feed contains code errors.
Go back to the previous page.

More information

An invalid character was found in text content.
Line: 1 Character: 1


Could you explain me?
sovanndy
PR0
PR0
 
Posts: 85
Joined: Tue Jun 10, 2008 8:11 am

Postby dcz » Wed Aug 13, 2008 1:05 pm

mm. It's unfortunate that I cannot see your sitemap and feeds directly, I'm pretty sure it's nothing really to fix.
Could you post here the first 20 lines of the xml output you get ?

++
Useful links :
SEO Forum || SEO Directory || SEO phpBB || Search
____________________

Liens Utiles :
Forum référencement || Annuaire référencement || Référencement phpBB || Recherche
dcz
Admin
Admin
 
Posts: 21382
Joined: Fri Apr 28, 2006 9:03 pm

xml output?

Postby sovanndy » Wed Aug 13, 2008 2:09 pm

That is xml output :

<?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?>
<sitemapindex xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
xsi:schemaLocation="http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9
http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap ... eindex.xsd"
xmlns="http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9">
<!-- Generated by Google Yahoo MSN Sitemaps and RSS 2.0.B2 - © 2006, 2007 www.phpBB-SEO.com -->

<sitemap>
<loc>http://vanndy-billing/phpbb/forum-sitemap.xml.gz</loc>
<lastmod>2008-08-06T11:09:44+00:00</lastmod>
</sitemap>
<sitemap>
<loc>http://vanndy-billing/phpbb/forum-announces.xml.gz</loc>
<lastmod>2008-08-06T11:09:15+00:00</lastmod>
</sitemap>
<sitemap>
<loc>http://vanndy-billing/phpbb/vpn-f4.xml.gz</loc>
<lastmod>2008-07-31T13:40:23+00:00</lastmod>
</sitemap>
<sitemap>
<loc>http://vanndy-billing/phpbb/forum-f6.xml.gz</loc>
<lastmod>2008-08-01T04:42:04+00:00</lastmod>
</sitemap>
</sitemapindex>

<!-- URL list generated in 0.29974 s - 5 sql - 4 URLs listed -->
<!-- Output started from cache after 0.00999 s - 6 sql -->
<!-- Output from cache ended up after 0.01074 s - 6 sql -->


for sitemapindex.xml shown error as following:

An invalid character was found in text content. Error processing resource 'http://vanndy-billing/phpbb/forum-announces.xml'...


for channel list shown error as following:

Internet Explorer cannot display this feed

This feed contains code errors.
Go back to the previous page.

More information

An invalid character was found in text content.
Line: 1 Character: 1




Could u explain me?
sovanndy
PR0
PR0
 
Posts: 85
Joined: Tue Jun 10, 2008 8:11 am

Postby dcz » Wed Aug 13, 2008 4:07 pm

Let's say we only use one thread for this from now on : http://www.phpbb-seo.com/boards/gym-sit ... html#19421

++
Useful links :
SEO Forum || SEO Directory || SEO phpBB || Search
____________________

Liens Utiles :
Forum référencement || Annuaire référencement || Référencement phpBB || Recherche
dcz
Admin
Admin
 
Posts: 21382
Joined: Fri Apr 28, 2006 9:03 pm


Return to GYM Sitemaps & RSS

 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests