All links go nowhere, hacked ???

Discussions about the phpBB3 Forum. How to get the best from this powerful script.
Note that there is no official support for phpBB3 here, a place to share more than to ask for.

Moderator: Moderators

All links go nowhere, hacked ???

Postby ronthai » Wed Oct 02, 2013 2:39 pm

Hi my forum has been hacked somehow and ALL links which I guess have the {ROOT_PATH} in it, like links to the forums and even login, faq and so on all go elsewhere to http:///#/.....

I have therefore no access to the forum as admin, I do have FTP access and tried the stk toolkit, but that gives an error also:
Fatal error: Call to a member function trigger_error() on a non-object in /xxxxx.com/stk/includes/functions.php on line 640

I ran the erk.php and that found no errors.

I tried restoring the backup and the last backed up database from when all was OK, but no luck yet.

Please help, Thank you

Here is the link if needed:
http://www.thailandbitchboard.com
ronthai
 
Posts: 20
Joined: Fri Mar 30, 2012 10:50 pm

Advertisement

Re: All links go nowhere, hacked ???

Postby HB » Wed Oct 02, 2013 3:10 pm

Try this to fix STK:

https://www.phpbb.com/customise/db/offi ... 51#p260351

Do you have a backup of your install? It may be easier to simply wipe the forum install and replace it with a known good install. Copy over the attachments / avatars, restore the database, and you're good to go. See How to set up a local server using xampp for testing your changes.

PS: If you've really been hacked, you need to secure your FTP login credentials and discover what weakness allowed them to change your site.
Dan Kehn
HB
phpBB SEO Team
phpBB SEO Team
 
Posts: 1558
Joined: Mon Oct 16, 2006 2:25 am

Re: All links go nowhere, hacked ???

Postby ronthai » Thu Oct 03, 2013 4:34 am

Thanks for your reply.

It turned out that I had been stupid a few months ago after a domain move from the forum.
I used the cookie.php and forgot to delete it afterwards. Somebody decided to have some fun.
Anyway the forum/links works now again, after I reset the cookie.php

ONLY now after making a post or an edit users and me/admin gets logged out.
The strange thing is I do not get logged out from the admin panel, even if I am logged out from the front side of the forum.

Of course I tried all standard things, empty cache, delete all cookies, FTP empty cache, empty browser cache.
I tried to change the settings in the admin panel, cookies and server

I am fresh out of idea's.
Any suggestion are welcome.
ronthai
 
Posts: 20
Joined: Fri Mar 30, 2012 10:50 pm

Re: All links go nowhere, hacked ???

Postby HB » Thu Oct 03, 2013 1:52 pm

D'oh. Glad your problem with links was resolved. As for the logout problem, have you read this?

http://www.phpbb.com/kb/article/fixing- ... e-settings

Another possible cause is a proxy server (e.g,. Cloudflare, Google Page Speed Service), if you're using one.
Dan Kehn
HB
phpBB SEO Team
phpBB SEO Team
 
Posts: 1558
Joined: Mon Oct 16, 2006 2:25 am

Re: All links go nowhere, hacked ???

Postby ronthai » Fri Oct 04, 2013 3:07 am

Thanks, knew that of course, but guess being temp brain dead happens. I had the Cookie Secure enabled, something I overlooked.

It is all solved now
ronthai
 
Posts: 20
Joined: Fri Mar 30, 2012 10:50 pm


Return to phpBB Forum

 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 53 guests