Various Error

Discussions and support about the different URL Rewriting techniques for phpBB.

Moderator: Moderators

Various Error

Postby Haku » Sat Mar 20, 2010 2:47 am

Hello guy ^^

I do not know who they are and what errors arise, but when users try to enter a section, brings them in a new tab broswer.

If you click on the icon to return to the top of the forum, instead refers them to the index: S
I mean this icon:
Image

My mod is only the Mod SEO, followed by Dynamic Meta Tags, Welcome to the Mod, and NV Last Topic Title (with appropriate modifications to the template).

I tried to see if there was a mistake for the icon that leads to the top of the forum, but it is right:
Code: Select all
    <a href="#wrapheader"><img src="{T_IMAGESET_PATH}/icon_up.gif" alt="{L_BACK_TO_TOP}" width="16" height="18" title="{L_BACK_TO_TOP}" /></a>


The template used is the Fisubice2, which you can find here, and is a result of subsilver2:
"http://www.phpbb3styles.net/db/style/fisubice2"

In the original prosilver template everything is fine, and the fact of opening new windows going in this site that has installed my mod and my own template (total fisubice2):
"http://www.clonedb.altervista.org/forum/index.php"

Can you help? I hope so, because I'm losing my mind ... I do not open new topics on another broswer window, especially when I try to enter a section, but I do not like the other works Top and back to the index.
Help me! ç____________ç

Here's the my forum:
"http://www.rpgmkr.net/forum"

These errors appeared after you install the MOD SEO.
The installation was successful.

Excuse my English, but Italian ^^
Thanks ;)
Haku
 
Posts: 16
Joined: Sat Mar 20, 2010 2:35 am

Advertisement

Re: Various Error

Postby Haku » Sun Mar 21, 2010 1:14 am

For the icon that leads to the top forum, I solved this way:
Open vietopipc_body.html and searching:
Code: Select all
<a href="#wrapheader"><img src="{T_IMAGESET_PATH}/icon_up.gif" alt="{L_BACK_TO_TOP}" width="16" height="18" title="{L_BACK_TO_TOP}" /></a>


Replace with:
Code: Select all
    <a href="viewtopic.php?t={TOPIC_ID}&#wrapheader"><img src="{T_IMAGESET_PATH}/icon_up.gif" alt="{L_BACK_TO_TOP}" width="16" height="18" title="{L_BACK_TO_TOP}" /></a>


For now this is the only way I found to get around the 'bug' that occurs in subsilver2.
Maybe add it to the SEO guide ^^

Now I'm left to solve another problem :)
Haku
 
Posts: 16
Joined: Sat Mar 20, 2010 2:35 am

Re: Various Error

Postby SeO » Sun Mar 21, 2010 10:38 am

subsilver2.xml wrote:Open: styles/subsilver2/template/viewtopic_body.html
Find
Code: Select all
<a href="#wrapheader">

In-line Find
Code: Select all
#wrapheader

In-line Add before
Code: Select all
{U_VIEW_TOPIC}


You may just missed this subsilver2 edits (linked from the main install file), but make sure you did not miss other code changes ;)
SeO
Admin
Admin
 
Posts: 6334
Joined: Wed Mar 15, 2006 9:41 pm

Re: Various Error

Postby Haku » Sun Mar 21, 2010 11:12 am

The installation files do not indicate this change O_O

Maybe because I use version 0.6.2...
Haku
 
Posts: 16
Joined: Sat Mar 20, 2010 2:35 am


Return to phpBB mod Rewrite

 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests