Post anchor link is not working

phpBB SEO Premod for phpBB3 support forum.
This premodded version of phpBB3 includes the three different type of URL rewriting for phpBB3 by phpBB SEO. It comes with several other Search Engine Optimization mods installed.

Moderator: Moderators

Post anchor link is not working

Postby korb » Tue Nov 24, 2009 11:09 pm

phpBB3-seo-remod 3.0.6 updated from 3.0.5 advanced rewrite joomla 1.5 bridged with JFusion 1.2.0.

Xampp php 5.3.0 mySQL 5.1.39

Could this be a template related issue?

That*s pretty bad
User avatar
korb
PR0
PR0
 
Posts: 89
Joined: Thu Aug 21, 2008 2:42 am
Location: Planet 3

Advertisement

Re: Post anchor link is not working

Postby korb » Wed Nov 25, 2009 12:41 am

and it seems to be a JFusion discussion bot related issue. this puppy is stin in development, and I thought there is a problem with my update or my template, but I guess I shouldn't compain like a baby for everything...
User avatar
korb
PR0
PR0
 
Posts: 89
Joined: Thu Aug 21, 2008 2:42 am
Location: Planet 3

Re: Post anchor link is not working

Postby dcz » Wed Nov 25, 2009 8:38 am

korb wrote:Could this be a template related issue?


Yes it could. Make sure that you added all the new js in either forum_fn.js (prosilver) or overall_header.html (subsilver2).

++
Useful links :
SEO Forum || SEO Directory || SEO phpBB || Search
____________________

Liens Utiles :
Forum référencement || Annuaire référencement || Référencement phpBB || Recherche
dcz
Admin
Admin
 
Posts: 21398
Joined: Fri Apr 28, 2006 9:03 pm

Re: Post anchor link is not working

Postby korb » Wed Nov 25, 2009 1:29 pm

I have overwitten the js files, checked also overall header for any changes, and I still have the problem, example:.../forum/#p8

I am going to check phpbb-seo-premod original template...

What else should I check?
User avatar
korb
PR0
PR0
 
Posts: 89
Joined: Thu Aug 21, 2008 2:42 am
Location: Planet 3

Re: Post anchor link is not working

Postby korb » Wed Nov 25, 2009 2:54 pm

just checked the original phpbb-seo style, and same...
any suggestions?
User avatar
korb
PR0
PR0
 
Posts: 89
Joined: Thu Aug 21, 2008 2:42 am
Location: Planet 3

Re: Post anchor link is not working

Postby korb » Wed Nov 25, 2009 3:30 pm

I hope this would be a localhost problem, anyway I have a phpBB-seo-306 updated from 3.0.5 on php 5.3.0 mySQL 5.1.39. There has to be something about my localhost setup. Maybe on livesite, the problem will go away.
I hope
User avatar
korb
PR0
PR0
 
Posts: 89
Joined: Thu Aug 21, 2008 2:42 am
Location: Planet 3

Re: Post anchor link is not working

Postby korb » Wed Nov 25, 2009 5:33 pm

I have just tested a fresh phpBB-seo-premod 3.0.6, same problem!! Could this problem be related to php 5.3.0 ?
User avatar
korb
PR0
PR0
 
Posts: 89
Joined: Thu Aug 21, 2008 2:42 am
Location: Planet 3

Re: Post anchor link is not working

Postby korb » Wed Nov 25, 2009 10:28 pm

Anyone can confirm that?
User avatar
korb
PR0
PR0
 
Posts: 89
Joined: Thu Aug 21, 2008 2:42 am
Location: Planet 3

Re: Post anchor link is not working

Postby korb » Wed Nov 25, 2009 11:31 pm

I just found out some strange things

The post title (Re: Topic Title) has this link that is wrong:
.../forum/#p19

and the icon right under the post title has the correct link
.../forum/the-t3-framework-t5.html#p19

With both my initial install and the second clear and fresh install phpBB seo 3.0.6.

Regards,
Danny
User avatar
korb
PR0
PR0
 
Posts: 89
Joined: Thu Aug 21, 2008 2:42 am
Location: Planet 3

Re: Post anchor link is not working

Postby dcz » Thu Nov 26, 2009 9:03 am

I can't find the bug so far on http://demo.phpbb-seo.net/ can you point it to me ?
Useful links :
SEO Forum || SEO Directory || SEO phpBB || Search
____________________

Liens Utiles :
Forum référencement || Annuaire référencement || Référencement phpBB || Recherche
dcz
Admin
Admin
 
Posts: 21398
Joined: Fri Apr 28, 2006 9:03 pm

Re: Post anchor link is not working

Postby korb » Thu Nov 26, 2009 1:21 pm

In you demo site http://www.phpbb-seo.net is working properly.

BUT

Again clean default phpBB-seo-premo 3.0.6 on php 5.3.0


have a look here direct link
Image
Last edited by korb on Thu Nov 26, 2009 1:51 pm, edited 1 time in total.
User avatar
korb
PR0
PR0
 
Posts: 89
Joined: Thu Aug 21, 2008 2:42 am
Location: Planet 3

Re: Post anchor link is not working

Postby SeO » Thu Nov 26, 2009 1:26 pm

http://demo.phpbb-seo.net/ is not running php5.3, but is running the code as released, and I don't have the issue on local php5.3 setup.
SeO
Admin
Admin
 
Posts: 6334
Joined: Wed Mar 15, 2006 9:41 pm

Re: Post anchor link is not working

Postby korb » Thu Nov 26, 2009 1:52 pm

I just hope it will be ok on livesite
User avatar
korb
PR0
PR0
 
Posts: 89
Joined: Thu Aug 21, 2008 2:42 am
Location: Planet 3

Re: Post anchor link is not working

Postby SeO » Thu Nov 26, 2009 2:43 pm

If this is the only left issue, you can just continue using the 3.0.5 code for viewtopic_body.html for the #p href links (eg add the full topic url before the anchor instead of nothing).
SeO
Admin
Admin
 
Posts: 6334
Joined: Wed Mar 15, 2006 9:41 pm

Re: Post anchor link is not working

Postby korb » Thu Nov 26, 2009 6:05 pm

SeO wrote:If this is the only left issue, you can just continue using the 3.0.5 code for viewtopic_body.html for the #p href links (eg add the full topic url before the anchor instead of nothing).


This was missing {U_VIEW_TOPIC}
Code: Select all
         <h3 <!-- IF postrow.S_FIRST_ROW -->class="first"<!-- ENDIF -->><!-- IF postrow.POST_ICON_IMG --><img src="{T_ICONS_PATH}{postrow.POST_ICON_IMG}" width="{postrow.POST_ICON_IMG_WIDTH}" height="{postrow.POST_ICON_IMG_HEIGHT}" alt="" /> <!-- ENDIF --><a href="{U_VIEW_TOPIC}#p{postrow.POST_ID}">{postrow.POST_SUBJECT}</a></h3>


But it shouldn't be. It is also missing in default prosilver style from phpbb-seo-premod 3.0.6. Strange, but I am glad I fixed it.

Regards and thanks,
Danny
User avatar
korb
PR0
PR0
 
Posts: 89
Joined: Thu Aug 21, 2008 2:42 am
Location: Planet 3

Next

Return to phpBB SEO Premod

 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 66 guests


 
cron