Forum Image Issue

phpBB SEO Premod for phpBB3 support forum.
This premodded version of phpBB3 includes the three different type of URL rewriting for phpBB3 by phpBB SEO. It comes with several other Search Engine Optimization mods installed.

Moderator: Moderators

Forum Image Issue

Postby TheSavant » Tue Aug 21, 2012 12:26 am

've read through may posts but I am unable to come up with a solution for this specific problem.

My forum is located at http://ilovetotailgate.com/iltt/forum/

I added forum images yesterday- no issues. I also added images for sub-forums and they show up in the ACP without issue. However when I go to the sub-forum view ( //ilovetotailgate.com/iltt/forum/ncaa/) it shows "No unread posts". I understand that this is because it can't find the image but it is strange that when I click on "mark all posts read" the path changes and the images show up.

Before I click the "mark all posts read" the path is //ilovetotailgate.com/iltt/forum/ncaa/PHPBBImages/ACC.png, after I click to mark posts read the "ncaa" directory is removed and I am left with //ilovetotailgate.com/iltt/forum/PHPBBImages/ACC.png, which shows the images. Not sure why the forum is adding/removing directories.

is there a way to overcome this so I have a constant relative path for the forum images- or so it's not adding/removing directories, or is there another fix I'm missing?

I am sure this is something simple, but I just can't figure this out...

Thanks in advance.
TheSavant
 
Posts: 3
Joined: Mon Aug 22, 2011 7:08 pm

Advertisement

Re: Forum Image Issue

Postby TheSavant » Wed Aug 22, 2012 8:13 pm

Surely I'm not the only one using Forum specific images? the SEO directory structure seems to cause the issue I'm outlining, so how did you overcome the problem?

Thanks again!
TheSavant
 
Posts: 3
Joined: Mon Aug 22, 2011 7:08 pm


Return to phpBB SEO Premod

 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 5 guests