I have Installed Zero Duplicates.. Not Working Tho

Zero duplicate support forum. Personalized HTTP 301 dynamic redirections for phpBB.

Moderator: Moderators

I have Installed Zero Duplicates.. Not Working Tho

Postby sanjokidd » Sun May 03, 2009 10:17 am

Hello guys! I have installed zero duplicates but it don't appear to be working as it should..

http://tiny.cc/0hcVg which is /forums/index.php is not being redirected to /forums/

Also http://tiny.cc/d45jj which is forums/viewforum.php?f=4 is not taking me to http://tiny.cc/dlDg6 like it should..

What have I done wrong?? Please someone.. Thank you.
sanjokidd
PR0
PR0
 
Posts: 54
Joined: Mon Jan 19, 2009 8:36 am

Advertisement

Re: I have Installed Zero Duplicates.. Not Working Tho

Postby sanjokidd » Wed May 06, 2009 5:46 pm

I have fixed the issue!

One last question I have is regarding the "ROBOT" file that was mentioned in the installation guide.. Can someone post the ROBOT code being mentioned in the instalation guide??
sanjokidd
PR0
PR0
 
Posts: 54
Joined: Mon Jan 19, 2009 8:36 am

Re: I have Installed Zero Duplicates.. Not Working Tho

Postby dcz » Mon May 11, 2009 2:38 pm

The sample robots.txt is located in the contrib/ dir of the SEO URL package. Make sure you do not implement it if your forum is currently indexed with natural urls, as explained in the install file.

++
Useful links :
SEO Forum || SEO Directory || SEO phpBB || Search
____________________

Liens Utiles :
Forum référencement || Annuaire référencement || Référencement phpBB || Recherche
dcz
Admin
Admin
 
Posts: 21407
Joined: Fri Apr 28, 2006 9:03 pm


Return to Zero duplicate

 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests